Eilen Macaon GP:ssä nähty hurja ulosajo on puhuttanut moottoriurheilumaailma. Yhteen lähivuosien hurjimpaan ulosajoon on nyt saatu lisää selvyyttä.

17-vuotias Sopha Flörsch sinkoutui autoineen ulos radalta ja voimalla päin radan varteen rakennettua katosta. Kuljettajan lisäksi tilanteessa loukkaantui valokuvaajia sekä toimitsijoita.

[readmore from=”macao”]

Flörschin selkärangan raportoitiin vaurioituneen hurjassa onnettomuudessa, mutta saksalainen on selviämässä pelottavasta tilanteesta hämmästyttävän vähin vaurioin. Myös muiden loukkaantuneiden tiloista raportoidaan huojentavia uutisia.

Onnettomuuden alulle pannut tekijä oli vielä eilen mysteeri. Kilpakumppani epäili Flörschin edellä ajaneen hidastaneen vauhtia keltaisista varoitusvaloista johtuen, vaikka todellisuudessa niille ei ollut tarvetta.

Nyt tapauksesta on julkaistu video, jossa Flörschin osuma Jehan Daruvalaan näkyy. Nopeassa tilanteessa saksalaisen auto muuttuu ohjauskelvottomaksi, liukuen vauhdilla kohti rajua jarrutusta vaatinutta mutkaa.

Flörschin auto ottaa vielä kimmokkeen kanttikivestä osuen vielä Sho Tsuboin autoon ennnen lentoaan verkkoaidan läpi.

Katso video alta tai tästä.