© Kuva: Getty Images

Ei hyvänen aika, Sebastian Vettel! Ferrari-tähti kuumui ja törttöili ennennäkemättömällä tavalla! Teko tuomariston tutkintaan

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ferrarin Sebastian Vettelin uusin tempaus hakee jo vertaistaan. Saksalaiskuljettajaa voi odottaa kova rangaistus uskomattomasta tempustaan.

Vettel joutui FIA:n punnitukseen kesken aika-ajojen toiseen osioon. Vettel, jolla oli kiire renkaidenvaihtoon, ei pitänyt virkailijoiden hitaasta toiminnasta. Mies viittilöi tulistuneesti käsillään vaatiessaan päästä jatkamaan matkaansa punnituksesta. Vettel ei sammuttanut autoaan, mitä säännöt vaativat.

Lopulta Vettel ajoi matkoihinsa. Samalla hän rikkoi paikalla olleiden toimittajien mukaan FIA:n puntarit. Asia on viety kisatuomariston tutkittavaksi, joten Vetteliä voi odottaa roima rangaistus.

Typerä temppu on jatkumoa Vettelin loppukauden lukuisiin virheisiin.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata Brasilian F1-viikonloppua maksutta perjantaista sunnuntaihin. Lue lisää täältä.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon