Formula E -talli Virgin julkisti uuden autonsa Instagram-päivityksessään. Audin kanssa tekniseen yhteistyöhön ryhtyneen tallin kilpuria ajavat ensi kaudella Sam Bird ja Robin Frijns.

Toisen sukupolvi sähköformuloihin siirtyvän Formula E -sarjan autot ovat uudistuneet kovasti joulukuussa alkavalle kaudelle 2018-2019. Menopeleissä on reilusti aiempaa enemmän tehoja ja uudenlaista aerodynamiikkaa.

Virginin tallin Audi e-tron FE05 yltää parhaimmillaan jopa 280 kilometrin tuntivauhtiin. Auto kiihtyy nollasta saataan vain 2,8 sekunnissa.

Kilpuri painaa kuljettajan kanssa 900 kiloa, josta 385 kiloa tulee akun painosta. Brembon kilpajarruilla ja Michelinin renkailla varustettu kilpuri tuottaa parhaimmillaan 250 kilowattia eli 335 hevosvoimaa tehoja.

Virgin vahvisti samalla aiemmin muun muassa Formula 3 -sarjassa kilpailleen brittipilotti Sam Birdin jatkavan tallissa. Tallin palkkalistoille kaapattiin ensi kaudeksi myös Andretti Motorsportin riveissä kisannut hollantilaiskuski Robin Frijns.