Ruotsalaisessa verkkokaupassa myydään vuosimallin 2006 BMW-Sauberin M1 -Formula 1 -autoa yhdeksän miljoonan kruunun eli reilun 865 922 euron hintaan.

Sveitsiläistallin entistä kilpuria kaupataan Blocket -myynti- ja ostosivustolla, joka vastaa kotimaista Tori.fi-sivustoa. Autoa kauppaa United Car -yhtiön omistama Förenade Bil AB, jonka liike sijaitsee Malmössä.

Myynti-ilmoituksen mukaan auton kilometrimittari näyttää vain sataa mailia eli vajaata 161 kilometriä. Ilmoituksessa listataan kaikki auton ominaisuudet, muttei mainita sanakaan auton aiemmasta omistushistoriasta.

Todennäköisesti kyseessä on jokin promokappale, jolla ei ole ajettu virallisissa F1-kilpailuissa lainkaan. M1-Sauberin tausta jää ilmoituksen pohjalta täysin mysteeriksi, mutta tarjolla olisi silti varsin poikkeuksellinen tilaisuus lunastaa aito kuninkuusluokan kilpuri aivan omaksi.

Linkki ilmoitukseen löytyy tästä.