Kimi Räikkönen on yksi rikkaimpia kuljettajia koskaan – näin paljon Sauberille palaava F1-tähti on ehtinyt takoa rahaa F1-uransa aikana

© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen ja Sauber tarjosivat eilen ilouutisen moottoriurheilun ystäville, kun he ilmoittivat suomalaisen jatkavan Formula 1 -sarjassa vielä kahden vuoden ajan.

Räikkösen ura jatkuu siellä, missä se alkoi vuonna 2001 eli Sauberilla. F1-vuosien aikana Räikkönen on ehtinyt kartuttaa tilipussiaan roimasti. Celebrity Net Worth -sivuston mukaan Räikkösen omaisuus on tällä hetkellä noin 180 miljoonaa dollaria eli 155 miljoonaa euroa.

Uransa kultavuosina eli maailmanmestaruuden jälkeen kaudella 2008 Räikkönen oli Forbesin mukaan maailman viidenneksi kovapalkkaisin urheilija 44 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Seuraavana vuonna espoolaislähtöinen Räikkönen oli samaisessa listauksessa toiseksi parhaiten palkattu urheilija 45 miljoonan dollarin tuloilla.

Vuonna 2015 Wealth X arvioi Räikkösen kautta aikojen kolmanneksi rikkaimmaksi Formula 1 -kuljettajaksi.

Viime vuosina Räikkösen palkka ei ole enää vastannut huippuvuosiaan. Fox Sportsin mukaan Räikkösen viimeinen Ferrari-sopimus takasi hänelle vain noin seitsemän miljoonaa dollaria kaudelta.

Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.