Jyväskylän MM-rallissa on nähty sosiaalisen median mukaan ikäviä tilanteita, jossa paikalle saapuneet katsojat ovat jättäneet noudattamatta järjestysmiesten käskyjä, soittaneet heille suutaan ja jopa uhkailleen heitä.

Suomen MM-ralli on yksi kesän suurimmista kotimaisista urheilutapahtumista. Keski-Suomeen matkustaa innokasta moottoriurheilukansaa joka maamme kolkasta.

Ajoittain kova helle ja virkistysjuomat tekevät valitettavasti tehtävänsä. Sosiaalisessa median päivitysten ja Ylen Ralliradion mukaan kotimaisen rallikansan käytöksessä on ollut lauantaina reilusti parantamisen varaa.

Erään Twitter-päivityksen mukaan Tuohikotasen erikoiskokeella katsojat olivat soittaneet suutaan, uhkailleet ja uhonneet järjestysmiehille.

– Todella monet ihmiset käyttäytyvät törkeästi järjestyshenkilöitä kohtaan. Järjetöntä suunsoittoa, uhoamista ja uhkailua, rallifani Marko Miettinen kirjoitti Jyväskylästä.

Yle Ralliradio

@Ralliradio
#Rallikansa! Olkaa maineenne arvoisia: siis maailman parhaita! Siihen ei tällainen käytös kuulu! #rallifiilis #RallyFinland

Marko Miettinen

@miettinen
Todella monet ihmiset käyttäytyvät törkeästi järjestyshenkilöitä kohtaan. #rallyfinland @RallyFinland järjetöntä suunsoittoa, uhoamista ja uhkailua. Hävettää. #tuohikotanen