McLarenilla puhaltavat muutoksen tuulet ovat seurausta tämän kauden alisuorittamisesta, toimitusjohtaja Zak Brown kertoo.

Talli uutisoi kilpailutoimenjohtajana McLarenilla neljä vuotta toimineen Eric Boullierin jättäneen tehtävänsä välittömästi. Tiedotteessa ranskalainen kertoi teheneensä eropäätöksen itse, mutta toimitusjohtajana asiaa kommentoinut Brown antaa tapaukselle myös lisäselityksen.

McLarenilta uutispommi: Tallipomo eroaa tehtävästään!

– Tämän kauden auton suorituskyky ei ole vastannut kenenkään odotuksia. Ei meidän tallin sisällä, eikä varsinkaan lojaalien faniemme, Brown toteaa tallin tiedotteessa.

McLarenin pääjohtajan mukaan yritysmaailman tavoin virheistä saavat maksaa johtohahmot.

– Tämä ei ole satojen ahkerien ja kovasti töitä paiskivien McLarenin työntekijöiden vika. Tämänpäiväisellä ilmoituksellamme tartumme näihin ongelmakohtiin ja otamme ensimmäiset askeleet matkallamme kohti parempaa tulevaisuutta.