Esapekka Lappi onnistui nappaamaan kokonaiskilpailun neljännen sijan Hayden Paddonilta Jyväskylän MM-rallin 18. erikoiskokeella.

Toyota-kuski täräytti jälleen loistavan suorituksen Jyväskylän MM-rallissa. Mies ryöväsi kokonaiskilpailun neljännen sijoituksen Hyundain Paddonilta, joka tuskaili kärsineiden renkaidensa kanssa.

Lappikin kertoi puskeneensa renkaansa aivan äärirajoille. Suomalaisella on edessään varsin tiukka koitos Pihlajakosken toisella etapilla, joka on ajettava vielä samoilla renkailla.

– Renkaat ovat aika lopussa, puskin melko kovaa. Muutamia virheitä tietenkin, mutta katsotaan mitä voimme tehdä seuraavalla etapilla ilman renkaita, Lappi taivasteli.

Jari-Matti Latvala taisteli suorastaan upean ajan, kun otetaan huomioon Toyota-tähden renkaiden lohduton kunto. Mies vannoi jatkavansa voittotaistelua vaikeuksista huolimatta.

– Oli aika vaikeaa näillä renkailla. Taistelu on käynnissä ja yritän puskea. Aika oli hyvä verrattuna kaikkiin muihin paitsi Esapekkaan. Puskin niin kovaa kuin pystyin näillä renkailla. Olen kunnossa seuraavaa etappia varten, suomalainen kommentoi WRC:lle.

Ford M-Sportin Teemu Suninen jäi tällä kertaa selvästi Lapista jälkeen. Miesten välinen ero oli 9,6 sekuntia.

– Ihan pääsääntöisesti OK veto. Välissä oli aika pehmeää hiekkaa, niin ei ollut oikein pitoa, Suninen analysoi ajoaan WRC:lle.