Upea hanke! Keke Rosbergin klassikkokilpuri kootaan uudelleen TV-ohjelmassa – ”Todellinen etuoikeus”

© Kuva: Getty Images

Williamsin F1-tallin Heritage -jaosto on ryhtynyt yhteistyöhön moottoriurheilun TV-konkarin Guy Martinin kanssa kootakseen Keke Rosbergin vuoden 1983 klassikkoauton uutta TV-dokumenttia varten.

Martin kertoi Sheffieldin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla, että hän haastaa entisöidyllä autolla F1-konkari Jenson Buttonin näytöskisassa tämän vuoden Brittien GP:n avauspäivänä Silverstonessa.

Dokumentti kuvaa suomalaistähden FW08C-auton uudelleen kokoamista alusta loppuun. Martin saa tehtäväkseen opiskella klassikko-Williamsin tekniset salat ja vielä kaiken lisäksi ajamaan ärhäkkää kilpuria.

Juontaja hehkutti festivaalien puheenvuorossaan, että Rosbergin ja F1-legenda Ayrton Sennan ajaman kilpurin entisöintiprojekti on hänelle kunnia-asia.

– Tunnen, että olen hyvässä seurassa Williams FW08C:n ratin takana. Se oli ensimmäinen F1-auto, jota legenda Ayrton Senna ajoi. Se voitti vuoden 1983 Monacon GP:n. On ollut todellinen etuoikeus työskennellä Williamsin kanssa tuodaksemme tämän ikonisen palasen moottoriurheilun historiasta takaisin henkiin, Martin tunnelmoi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!