McLarenin F1-talli haluaa uudistaa toimintaansa nuorten kuljettajien kehittämisen parissa. Tallipomo Zak Brownin mukaan talli pärjää kyseisellä osa-alueella toivottua heikommin.

Brittitalli on onnistunut kehittämään vuosien varrella useita lajin huippulupauksia F1-kuljettajiksi asti. Nimekkäin esimerkki tallin nuorten kuljettajien ohjelman kasvateista on hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton.

Tallipäällikkö Brown tietää kuitenkin sen, että McLarenin nuorten kuljettajien ohjelma ei ole nykyään aivan toivotulla tasolla.

McLaren päättikin tarttua härkää sarvista ja pestasi brasilialaisen avorenkaisten konkarin Gil de Ferranin auttamaan kuskiohjelman kehittämisessä (linkki uutiseen)

De Ferranilla on pitkä tausta muun muassa CART- ja Indycar-sarjoista. Mieheltä toivotaan apua erityisesti F2-luokassa kilpailevan Lando Norrisin uran edistämiseen.

– Hän tulee auttamaan meitä nuorten kuljettajien kanssa, varsinkin Stoffelin [Vandoorne] ja Landon kanssa. Emme ole varmoja, miksi emme olet pärjänneet heidän kanssaan niin hyvin, Brown kertoi F1News.cz:lle.

Lähde: F1News.cz