Kuka tahansa meistä voi olla sankari. Viikonloppuna autourheilumaailma osoitti, ettei kenenkään tule koskaan jäädä toimettomaksi hädän hetkellä.

Uutisoimme aiemmin Historic Formula Ford -luokassa viikonloppuna sattuneesta onnettomuudesta, jossa Nelson Rowe joutui tuleen syttyneen autonsa vangiksi. Sarjan mestari pelastui kilpakumppanin ja katsojien urhoollisen toiminnan seurauksena.

Luo tapahtumasta tarkemmin täältä.

Autosport on julkaissut tapahtumista kuvia. Niistä tilanteen vakavuuden näkee konkreettisesti.

Vaikka kisajärjestäjät kiittelivätkin tapauksen jälkeen paikalle rynnänneitä katsojia avusta, muistuttivat he pelastustoiminnan olevan koulutettujen ratavirkailijoiden tehtävä. Tässä tapauksessa katsojia on kuitenkin täysin turha syyttää.

https://www.facebook.com/AUTOSPORT/photos/pcb.1945137945510171/1945133028843996/?type=3&theater