Huikea ”stuntti”! Ratamoottoripyöräilijä ponkaisi ilmojen teille toisesta pyörästä – huimapäisyydelle selitys

© Kuva: Getty Images

Moottoriurheilun ystävät ovat ihastelleet viime päivät ratamoottoripyöräilijä Jakub Kornfeilin ajosuoritusta. Moto3-luokassa ajavan tsekkikuskin Le Mansin kisan temppu ei ollut suunniteltu, mutta hallittu kylläkin.

Kornfeil joutui hurjaan tilanteeseen, kun edessä ajanut kilpakumppani kaatui, jättämättä KTM-kuskille mahdollisuutta väistää. Kornfeil ei tästä hätkähtänyt, vaan hän käytti kaatunutta pyörää hyppyrinä pongahtaen komeasti ilmojen teille. Hallittua lentoa seurasi tyylikäs laskeutuminen hiekalle ja matkanteon jatkuminen. Maalissa mies oli upeasti kuudes.

Katso video Kornfeilin hypystä alta tai tästä. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kornfeil kertasi näyttävää tempaustaan MotoGP-sarjan verkkosivuilla.

– Tiesin pystyväni hyppäämään. Ajattelin tämän olevan vain jälleen yksi motocross-harjoite, joten löin kaasun pohjaan ja toivoin pysyväni pystyssä ilmassa, lajia harrastanut tsekki kertoo.

– Laskeutuminen hiekalle oli itse asiassa erittäin pehmeä, enkä tuntenut yhtikäs mitään. Ongelmia aiheutti selässäni ollut ilmaturvatyyny, joka laukesi ilmalennon aikana saaden oloni epämukavaksi, Kornfeil paljastaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.