Red Bullin kohuttu tähtikuski Max Verstappen sai osakseen rankkaa arvostelua monelta suunnalta Monacon harjoitusten kolaristaan. Hollantilainen iski kriitikoilleen vastakuitin tuoreessa Ziggo Sportin haastattelussa.

Toistuvista kolareistaan jatkuvien haukkujen kohteeksi joutunut Verstappen otti yhteen seinäesteen kanssa lauantain harjoituksissa. Kolari johti siihen, ettei hollantilaistähti voinut osallistua Monacon aika-ajoihin ja joutui aloittamaan sunnuntain kisan viimeisestä lähtöruudusta.

Mies nousi kilpailun mittaan ruudukon perältä yhdeksänneksi. Tästä suorituksesta huolimatta nuorukaisen esimies Christian Horner ei ollut kuljettajansa otteista erityisen tyytyväinen.

– Toivottavasti viimeistään tämä tapaus saa hänet oppimaan virheistään. Jos ei, niin en tiedä mikä sen tekisi, Horner huokaisi kisan jälkeen.

Verstappen alkaa kuitenkin kyllästyä ainaiseen arvosteluun. F1-tähti täräytti uudessa Ziggo Sportin haastattelussa, että tiedostaa omat virheensä ilman aputuomareitakin.

– Nämä ovat kivuliaita hetkiä, mutta mielestäni on on tärkeää kehittyä paremmaksi. Joskus tulee vuosia, jolloin hommat eivät toimi pitkän aikaa. Se on pahempi, jos et ole tarpeeksi nopea. Siitä ei ole ollut nyt kyse. En tarvitse arvostelua, tiedän oikein hyvin mitä olen tehnyt väärin ja mitä minun pitää kehittää, Verstappen ärähti.

Lähde: Ziggo Sport