Kun hätä yllättää kilpa-auton ratissa, ei kuljettajalla ole paljon tehtävissä. IndyCar-kuljettaja James Hinchliffe joutui turvautumaan kovaan ratkaisuun kesken sarjan kilpailun sunnuntaina, mutta mies ei aristellut kertoa asiasta myöhemmin suorassa televisiolähetyksessä.

Kanadalainen oli kehunut aiemmin, kuinka hän ei ole koskaan aiemmin joutunut laskemaan alleen kilpa-auton ratissa. Barber Motorsportin radalla näin pääsi kuitenkin käymään.

– Yritin anella lupaa päästä käymään vessassa punaisten lippujen aikana. Se ei veisi kuin pari minuuttia. Aika ei kuitenkaan riittänyt. Ajaminen oli hetken aikaa todella tuskallista, joten jouduin toteamaan, etten voi ajaa tällä lailla. Se oli yksi elämäni epämukavimmista hetkistä kestäen kierroksen, mutta lopulta liityn legendaaristen kuljettajien joukkoon, jotka ovat laskeneet alleen, Hinchliffe analysoi suorassa lähetyksessä kuin tavallista ajoa ikään.

Katso video yltä.