F1-kauden avauskisa tarjoaa lähes takuuvarmasti toimintaa ja rytinää, kun yli-innokkuus ottaa välillä vallan talvitauolta palaavisssa kilpakuljettajissa.

Sarjan virallisella Twitter-tililllä on julkaistu video viidestä Melbournen kisan värikkäästä tapahtumasta kuljettajan näkövinkkelistä.

Ensimmäisessä videossa matkataan Williamsin Ralf Schumacherin kyydissä ilmojen teille kauden 2002 kisan massiivisessa lähtökolarissa.

Seuraavassa klipissä kotiyleisön suosikki Daniel Ricciardo kolistelee niin ikään renkaita kilpakumppaneidensa kanssa kauden 2012 kisan avausmutkassa. Video on kuvattu tyylikkäästi australialaisen kypäräkamerasta.

Kolmas otos on hieman pelottava. Siinä Williamsin Alex Wurz on hyvin lähellä menettää päänsä Red Bullin David Coulthardin yli-innokkuuden vuoksi.

Neljännessä videossa taistellaan kauden 2009 kisan palkintosijoista. Sebastian Vettelin ja Robert Kubican taisto päättyy lopulta ensiksi osumaan ja paria mutkaa myöhemmin seinään molempien osalta.

Viimeisessä videossa vältytään rytinältä, mutta ei keskeytykseltä. Siinä Renaultin Giancarlo Fisichella saa lahjana ilmaisen sijan Hondan Jenson Buttonin koneen lauettua viimeisessä mutkassa. Britti jäi lopulta harmittavasti vain kymmenien metrien päähän maaliviivasta.

Katso video alta, ylhäältä tai tästä.

Formula 1

@F1
You can't prepare for everything in Melbourne 👀

#F1