Ralliuransa aallonharjalla keikkuva Mads Östberg valmistautuu parhaillaan kautensa tärkeimpään koitokseen. Kertakoitoksen Citroenin riveissä napannut norjalainen haluaa antaa kaikkensa näillä näkymin ensi vuoden ainoassa kilpailussaan Ruotsin MM-rallissa.

Östberg on hakenut tuntumaa lumirallia varten osallistumalla alkuvuoden pienempiin kisoihin.

Konkarikuskin kartanlukijan Torstein Eriksenin Instagramiin lataama video esittelee miesten vauhtia taannoisessa Norjan Sidgalsin rallissa. Videolla Östberg antaa palaa lumen pöllytä lumisilla teillä siihen malliin, että kaksikolla on vielä jotain näytettävää rallin MM-sarjassa.

Östbergin uran jatko on tällä hetkellä vaakalaudalla. Paikka M-Sportin Fordin kuskikokoonpanossa meni sivu suun.

Tällä hetkellä norjalainen ajaa WRC-Fiestaa oman yksityistallinsa nimissä. Sen lisäksi tulevaisuudessa on tiedossa vain skandinaavisten olosuhteiden spesialistin tehtävä Citroenin riveissä Ruotsin rallissa.