Ahkeruus ja sinnikkyys palkitaan lähes aina. Tästä on jälleen saatu komea osoitus formulamaailmassakin.

Erilaisia mielikuvitusvärityksiä kilpureista piirtänyt graafikko Sean Bull on herättänyt ihastusta moottoriurheilufanien keskuudessa sosiaalisessa mediassa jo vuosien ajan. Miehen maine on kasvanut koko ajan, sillä useat F1-vaikuttajat ovat jakaneet hänen tuotoksiaan omilla sometileillään. Lisäksi hän on suunnitellut muun muassa kypärävärityksiä Charles Leclercille ja Marcus Ericssonille.

Nyt miehen elinikäinen unelma on käymässä toteen, kun hänet on kiinnitetty Renaultin F1-tallin työntekijäksi. Bull on maaliskuusta lähtien osa ranskalaistallin graafisen suunnittelun osastoa.

– Elinikäinen unelmani on saavutettu. Kaikki viime vuosien kova työ ja uhratut tunnit maksavat nyt itsensä takaisin, Bull iloitsee Twitterissä.

Tutustu miehen upeisiin teoksiin hänen Instagram-tilillään.

Sean Bull Design

@seanbulldesign
This is it! the greatest Achievement so far in my career! from March 5th i will start working in the graphic design Department at @RenaultSportF1

My life dream achieved, the hard work and after hours commitment ive put in over the last year has paid off and i cant wait to start!