Hong Kongin kilpailuviikonlopussa riitti vauhdikkaita ohituksia, vaarallisia kolareita ja yllättäviä tilanteita. Formula E julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa kerrataan Kiinan kisojen ällistyttävimmät tilanteet.

Kapealla kaupunkiradalla nähtiin viime viikonloppuna varsin hämmentäviä tilanteita. Videolle pääsivät mukaan muun muassa Andre Lottererin aiheuttama liikenneruuhka mutkassa kisan ensimmäisellä kierroksella, Sam Birdin törmäys varikon seinään ja paalupaikan ansainneen Jean-Eric Vergnen kumia polttanut pyöräytys maalilinjan yli.

Hong Kongin kisan voitti lopulta kolaroinnistaan huolimatta Virgin Racingin Bird. Brittitähti myönsi kisan kaoottisuuden tuntuneen stressaavalta, mutta myös varsin normaalilta.

– Tervetuloa Formula E:hen. Tämä oli ihan tavallinen kisa meille. Meillä on ollut muutamia hulluja kisoja ennenkin. Katsokaa vaikka sarjan historian kaikista ensimmäisen kisan kolari. Meillä on ollut monia loistavia kisoja näiden kolmen kauden mittaan. Toivottavasti ihmiset viihtyivät, vaikka radalle tulikin punainen lippu kesken kaiken, Bird naureskeli Telegraphin haastattelussa muutama päivä sitten.