Suorana tehtävät haastattelut ovat aina vaikea paikka televisiokanaville. Tunnekuohun vallassa olevan henkilön sanomisia on hyvin vaikea ennakoida, joten välillä lähetykseen saattaa lipsahtaa jotain sinne kuulumatonta. Niin kävi tämänpäiväisessä Formula E -luokan lähetyksessä.

Kilpailun voittoon ajanut Daniel Abt oli ymmärrettävästi enemmän kuin riemuissaan ykkössijastan. Syntymäpäivälahjana siunaantunut uran avausvoitto sarjassa maistui hyvältä, tulihan se jännittävällä tavalla (lue kisaraportti täältä).

Kisan voittaja napattiin suoraan televisiohaastatteluun radion kautta välittömästi, miehen ajaessa vielä jäähdyttelykierrosta. Tunteet kävivät kuitenkin ohjaamossa kuumina.

– JEE! ”Fucking hell”, tätä on odotettu niin kauan, Abt latasi. Suoran lähetyksen seurauksena perinteistä sensurointiääntä ei luonnollisesti ehditty kuulemaan.

– Varohan kielenkäyttöäsi, haastattelija jatkoi ennen seuraavaa kysymystään.

Katso haastattelu ja kiroilu alta tai tästä.