Väistyvä Hondan F1-pomo Yusuke Hasegawa uskoo, että Toro Rosso ja Honda saavat vahva lähdön ensi kauteen. Hasegawa valotti myös viime kauden moottorin suurinta ongelmaa, mistä he ovat muunnelleet moottorinsa kaudelle 2018.

– Ollemme modifioineet konseptia viime vuodelta tälle vuodelle. Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö se olisi ollut välttämätön päivitys. Uskomme menevämme oikeaan suuntaan, Hasegawa sanoi Motorsportille.

Jos uusi moottori ei toimi toivotusti, he käyttävät varavaihtoehtona viime kauden konetta. Hasegawan mukaan on tärkeää, että tallilla on vaihtoehtoja.

– Meillä on myös ainakin varasuunnitelma, joka on nykyinen moottori. Joten olen varma, että pystymme aloittamaan kauden hyvin.

Hasegawa ei ole huolissaan kauden 2017 moottorin käytöstä, sillä se on hänen mukaan hyvä konsepti. Ainoa ongelma sen kanssa oli, että Honda ei saanut sitä ajoissa valmiiksi viime vuonna.

– Isoin ongelma oli, että emme saaneet sitä valmiiksi talvitesteihin. Olisimme tarvinneet enemmän aikaa sen valmiiksi saamiseksi, Hasegawa paljasti.