Formula ykkösten kauden 2009 maailmanmestari Jenson Button nostaa elämäkerrassaan esille mielenkiintoisia tarinoita, taustoja ja henkilöitä komealta uraltaan. Brittikuljettaja kertoo kiertelemättä elämästään niin F1-varikolla kuin sen ulkopuolellakin.

Kirjassa käsitellään myös Buttonin matkaa autourheilumaailman huipulle. Miehen karting-vuosista kertovassa osiossa hän nostaa esille Giorgio Pantanon, joka hallitsi kartingmaailmaa. Button hehkuttaa italialaista runsain ylistyssanoin.

Pantanon nimi on tuttu kovemman luokan F1-faneille, mutta ei suurelle yleisölle. Mies esiintyi kaudella 2004 F1-sarjassa Jordanin ratissa, mutta lahjakkuudesta huolimatta miehen F1-ura ei poikinut pisteen pistettä. Vuonna 2008 hän osoitti taitonsa ajamalla GP2-sarjan mestariksi.

Autosportille erikoishaastattelun kirjansa suhteen antaneelta Buttonilta kysyttiin lisää mietteitä Pantanosta ja siitä, miksi Button arvostaa häntä niin paljon.

– Hän oli uskomaton lahjakkuus. Mutta kuljettajan täytyy osata mukautua vallitseviin olosuhteisiin, Button paljastaa epäilyksensä, miksi Pantanosta ei koskaan kuoriutunut laatuluokan F1-kuskia.

– Muistan katselleeni hänen ajamistaan Jordanilla. Hänellä oli hyvin aggressiivinen ajotyyli, hän ajoi F1-autoa kuin kartingia. Kuljettajan perusajotyyli pysyy samana, mutta se täytyy pystyä mukauttamaan käytettävään ajoneuvoon. Myös minulla oli samanlaisia ongelmia urallani, Button paljastaa.