Yksi kestävyyssarja WEC:n menestyneimmistä yksityistalleista Rebellion Racing palaa ensi vuonna yhden kauden tauon jälkeen kestävyysautoilun kuninkuusluokkaan LMP1:een.

Sarjan yksityistallien kärki on houkutellut vuosien varrella riveihinsä useita kuuluisia nimiä, kuten muun muassa Ayrton Sennan veljenpojan Bruno Sennan. Nyt sveitsiläistalli vahvistuu kahdella Le Mans-voittajalla, kun kolminkertainen mestari Andre Lotterer ja vuoden 2016 mestari Neel Jani liittyvät Rebellionin kuljettajajoukkueeseen.

Rebellion on sveitsiläistähti Janille tuttu osoite, sillä 34-vuotias konkarikuski aloitti kestävyysautoilu-uransa maanmiehiensä leivissä. 2000-luvun alkupuolikkaalla Jani toimi Sauberin testikuljettajana.

Hyviä tuloksia kestävyyssarjassa vuodesta toiseen takonut talli ajoi viime kaudella ensi kertaa LMP1:tä yhtä astetta alemmassa LMP2-luokassa. Ensi kaudeksi Rebellion palaa maailman voimakkaimpien hybridiautojen kärkiluokkaan täysin uudistetulla autolla ja kuljettajakokoonpanolla.

Tallin kuljettajaryhmään kuuluvat ensi kaudella Sennan, Janin ja Lottererin lisäksi Mathias Beche, Gustavo Menezes ja Thomas Laurent.