Vaikka F1-kausi päättyykin virallisesti vasta ensi viikonlopun Abu Dhabin GP:n jälkeen, Mercedes päätti juhlistaa saavutuksiaan jo hieman etukäteen. Koko tallin henkilökunta järjesti mestarikuskilleen Lewis Hamiltonille näyttävän ”kunniavartion” Mercedesin pääkonttorilla Englannin Brackleyssä.

– Tämä oli todella tunteellinen päivä. En osannut lainkaan odottaa tällaista kunnianosoitusta. Suuret kiitokset kaikille lämpimästä vastaanotosta. Oli upeaa kääntyä pääporteista sisään ja nähdä kaikki pihalla ottamassa minua vastaan. Liikutuin siitä täysin. En unohda tätä koskaan, brittitähti kiitteli vuolaasti Pitpass.comin haastattelussa.

Hamilton ja Mercedes varmistivat jo aiemmin syksyllä neljännen yhteisen mestaruutensa kuljettajien ja valmistajien sarjoissa. Tuore mestari kehui Brackleyn tapahtumassa suuresti taustajoukkojensa merkitystä.

– Tämä on ollut mahtava vuosi ja matka yhdessä. Minulla on hurjasti kunnioitusta ja arvostusta kaikkia heitä kohtaan. Olen ollut tässä lajissa mukana pitkään, mutta hämmästelen edelleen Brackleyn ja Brixworthin ihmisten työmoraalia. Aina kun tulen käymään, näen kaikkien puskevan töitä 100 prosentin tehoilla. Se motivoi minua antamaan parhaan mahdollisen suoritukseni radalla, Hamilton suitsutti kollegoitaan.