Mika Salon Wikipedia-artikkeli joutui vihasten Verstappen-fanien sabotoimaksi – puolustustrolli näpäyttää Salon ”naisseikkailuilla”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen GP:n tuomarina toiminut Mika Salo sai tuta Max Verstappenin fanien raivon internetissä. Suomalaisen ex-formulatähden suuntaan heitettiin lokaa niskaan niin somessa kuin muuallakin internetissä.

Uutisoimme jo aiemmin Salon saaneen osakseen syyttelyitä jopa Ferrarin tahallisesta avustamisesta. Näihin huutoihin on helppo suhtautua huumorilla, kuten myös nyt julkitulleeseen sabotointiyritykseen miehen Wikipedia-artikkelia koskien.

Salon englanninkielinen henkilöartikkeli muuttui melkoisesti Suomen aikaa yön pikkutunteina. Muutokset on nyt poistettu, mutta lokiin jääneet lyhytkestoisest muokkaukset herättävät hilpeyttä.

Esimerkiksi Salon uran saavutuksiin oli muokattu ”voitot”-kohtaan teksti: ”Ei yhtään, ei ainuttakaan, katkera k*sipää”.

Lisäksi artikkelin mukaan Salon on huhuttu olevan osa FIA:n kaikkien aikojen laajinta korruptioskandaalia, joka sattui vuosina 2016-2027.

– FIA:n tuomarina hän auttoi Ferraria antamalla Verstappenille tarkoituksettomia rangaistuksia, Salon roolia kuvailtiin.

Trollien vastapainoksi Saloa puolustamaan saapui myös vastatrolleja. Eräs, harmittavan lyhytkestoiseksi muokkaukseksi jäänyt teksti herättää erityistä hilpeyttä.

– Mika Salon on huhuttu harrastaneen seksiä lukuisten hollantilaisvaimojen ja -tyttöystävien kanssa, mikä on tehnyt hänestä erittäin epäsuositun henkilön pääosin vain soista koostuvalla maalla, joku nerokas kuittaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.