Malesian GP -viikonlopun oheisluokkana ajettavassa kilpailussa nähtiin kenties yksi moottoriurheiluhistorian omituisimmista loppuratkaisuista. Tarkemmin sanottuna loppuratkaisua ei koskaan nähty, sillä kaikki autot hyytyivät radan varteen ennen ruutulipun heilahdusta.

Eriskummallinen kilpailu ajettiin paikallista aikaa lauantaiaamuna. Kun kahdeksankierroksista kilpailusta oli takana kuusi kierrosta, alkoivat autot jäädä radan varteen bensan loputtua useammasta ajoneuvosta.

Koska osa autoista hyytyi vaarallisiin paikkoihin, kutsuttiin turva-auto rauhoittamaan menoa.

Tämä ei kuitenkaan poistanut bensaongelmaa. Kilpailun viimeisen kierroksen startatessa turva-autoa seurasi vain yksi auto, jonka matka päättyi kuitenkin myös tragikoomisesti kesken viimeisen kierroksen, vaikka kuljettaja teki kaikkensa bensaa säästääkseen.

Lopulta tulokset jouduttiin ottamaan seitsemännen kierroksen tulosjärjestyksen perusteella.

Bensasotkut olivat seurausta eilisestä F1-sarjan harjoituksissa nähdystä kaivonkansiepisodista. Irronneen kannen uudelleenhitsauksen takia F4-sarjan perjantainen kilpailu siirrettiin lauantaille, jolloin sarjan molemmat kisat ajettiin peräkanaa. Eriskummallisesta ajojärjestyksestä johtuen sarjan johto teki laskuvirheen bensan riittävyyden suhteen.