© Kuva: Getty Images

Citroen luomassa supertiimiä rallin MM-sarjaan: Kaappaamassa Ogier, palauttamassa Loebin

Citroen mielii tosissaan takaisin rallimaailman huipulle. Viime vuosikymmenellä sarjaa hallinnut ranskalaismerkki on värväämässä kuljettajikseen muissa talleissa pelkoa ja kunnioitusta herättävän kolmikon.

Motorsport-newsin mukaan talli haluaa saada nopean, mutta epävarman Kris Meeken tilalle kaksi rallimaailman edellistä maailmanmestaria, Sebastienit Ogierin ja Loebin.

Volkswagenilla neljä edellistä maailmanmestaruutta voittanut Ogier on tuskaillut nykyisen työnantajansa M-Sportin kanssa. Fordeja ajattava tiimi ei ole amerikkalaismerkin virallinen tehdastalli, mikä näkyy resursseissa.

Citroen voikin saada houkuteltua tallissa viimeksi 2011 ajanen Ogierin takaisin riveihinsä lupaamalla tälle valoisamman tulevaisuuden.

Supertiimin täydentäisi rallin kuningas Sebastien Loeb, joka on jo testannut merkin tulevan kauden autoa useaan otteeseen. Yhdeksän kertaa peräkkäin MM-kultaa napannut ranskalainen ajaisi kuitenkin vain valikoiduissa ralleissa, joten MM-titteliin hänellä ei olisi mahdollisuuksia.