SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo muistelee F1-uransa käänteitä sivustolle. Tällä kertaa vuorossa on kausi 1998 ja sopimus, joka harmittaa suomalaiskuljettajaa edelleen.

Salon Tyrrelillä viettämät vuodet 1995-1997 herättivät kiinnostusta muissa talleissa. Ajotaidot huomattiin, ja kiinnostusta muista talleista löytyi. Tallipomo Ken Tyrrell ei kuitenkaan halunnut toistaa takavuosien virhettään ja päästää talismaaniaan pois tallista.

Ajaessaan viimeistä sopimuskauttaan brittitallin kanssa Salo vilkuili jo muita vaihtoehtoja. Moni talli esitti kiinnostuksensa, mutta lopulta valinta kohdistui Arrowsiin.

Damon Hill oli ajanut kaudella 1997 tallin autolla muutamia loistavia kisoja, mutta myöhemmin selvisi tulosten olleen lähes täysin renkaiden ansiota. Tein virheen, että menin tekemään sopimuksen tallin kanssa. Onneksi se oli vain vuoden sopimus, joten pääsin sieltä nopeasti pois, mutta vuosi meni täysin hukkaan, Salo manaa nyt myöhemmin.

Jotain hyvää Arrows-vuosikin antoi. Salo sai jälleen työskennellä yhden F1-maailman arvostetuimman suunnittelijaneron kanssa.

Videolla Salo muistelee tarkemmin Arrows-kauttaan. Katso myös ura-muistelun aiemmat osat sekä tilaa SporttiTV-kanava tästä!