SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo tulee muistamaan formulakauden 1999 ikuisesti. Mies muistetaan Ferrari-kisoistaan, mutta ehtipä hän ajaa ennen sitä myös tuskaista taivaltaan aloittaneessa F1-tallissa.

Ricardo Zontan loukattua itsensä sai Salo kutsun saapua ajamaan BAR-tallin ajokkia alkukauden kisoissa. Rinnalleen hän sai hyvän ystävänsä Jacques Villeneuven, jonka ympärille talli oli täysin rakennettu.

Tyrrell-tallin raunioille pykätty, tupakkavaroin porskuttanut talli oli yksi kauden suurimmista vitseistä. Auto oli järkyttävän epäluotetava, eikä henkselit paukkuen kauteen rynnännyt tiimi onnistunut nappaamaan koko kauden aikana edes yhden yhtä MM-pistettä.

Vaikka Salo ajoi tallissa vain kolme kisaa, saavutti hän silti tallin koko kauden parhaan tuloksen. Yllä olevalla videolla mies muistelee aikojaan tallissa, joka toimii kantaisänä nykyiselle Mercedeksen mestaruustallille.