Renault-kuski Jolyon Palmer oli kuin ”erilainen kaveri” viime viikonlopun Belgian GP:ssä, arvioi tiimin insinööri Alan Permane autosport.comin mukaan.

Tällä kaudella peräti kolme kertaa 11:nneksi ajanut britti oli Spassa 13:s. Palmer on kokenut kovia pettymyksiä, sillä britti ei päässyt esimerkiksi kotikisaansa starttaamaan lainkaan hydrauliikkamurheiden vuoksi.

Belgiassa hän kuitenkin näytti henkistä vahvuutta, Autosport kirjoittaa.

Tallitoveri Nico Hülkenberg, jolla on jo 34 pistettä, joutui taipumaan Palmerille niin ensimmäisessä kuin kolmannessakin harjoitussessiossa, myös aika-ajossa Palmer onnistui upeasti oltuaan peräti kymmenes. Kisaan hän kuitenkin lähti 14:nnestä ruudusta vaihdelaatikon vaihtamisen takia.

– Hän oli kuin erilainen kaveri tänä viikonloppuna. Toivon, että kisa ei kolhinut häntä. Hän rakasti autolla ajoa, hän ei tehnyt mitään muutoksia, hän oli tyytyväinen kaikkeen viikonloppuna, Permane valotti Autosportille, ja jatkoi:

– Se oli erittäin hyvä, epäilemättä vuoden paras viikonloppu.

Myös Palmer, joka hamuaa edelleen kauden ensimmäisiä pisteitä, kuvaili Spassa palanneensa takaisin ”normaaliin viikonloppuun”.

– Tunsin luottamusta autoon, jota en ole koko kauden ajan tuntenut. Se oli mukava muutos verrattuna aiempaan.

Isobritannialainen pääsee tavoittelemaan kauden ensimmäisiä pisteitä tulevana viikonloppuna Italiassa.