Malesian GP:n järjestäjät ovat ilmoittaneet, että he haluavat nähdä enemmän jännittävempiä kilpailuja Formula 1:ssä, jos heidän halutaan järjestävän vielä tulevaisuudessa kisoja. F1 on saanut paljon kritiikkiä viime vuosina siitä, että kilpaileminen on paljolti vain toisten perässä ajamista.

Malesiassa ollaan tyytymättömiä tähän ja kisajärjestäjät haluaisivat näyttää malesialaisille F1-faneille todellista kilvanajoa.

Kisa on saanut suurta tukea Malesian hallitukselta, mutta viime vuosina kilpailu on tuottanut huonosti rahaa, joten tuota tukea ollut enää tulevaisuuteen saatavanaRa.

Viime vuonna kilpailussa oli 45 tuhatta katsojaa, kun katsomot vetävät Malesiassa lähes 120 000 ihmistä.

Syyksi kisajärjestäjät näkevät tylsät F1-kisat ja lupaavat harkita kisojen järjestämistä myös jatkossa vain, jos kilpailuihin saadaan mielenkiintoa.

– Jos siinä on kaikki kohdillaan, me otamme sen takaisin, Grand Prix’n puheenjohtaja Dato’ Razlan Razali sanoi Motorsportille.

– Haluamme nähdä miten jännää F1 on jälleen. Uusien omistajien on otettava F1 ja kilvanajo takaisin haltuun.

– Ajamisesta on tullut vähemmän kiinnostavaa ja sillä on ollut vaikutus kiinnostukseen. Sekä televisiosta katsovilla että niillä jotka tulevat radalle.

Lähde: f1i.com