F1:ssä on tällä kaudella kilpaillut vain kymmenen tallia, Manor-tallin jättäytyessä sarjasta pois ennen kauden alkua. FIA:n presidentin Jean Todtin mukaan tallien lukumäärään on odotettavissa lisäystä.

Todtin mukaan muutama potentiaalinen ehdokas on ilmaissut halunsa kilpailla F1:ssä. Tallipaikka F1:ssä täytetään, kun löytyy tarpeeksi vahva ja luotettava kandidaatti.

– Kun koemme sopivan ajan koittaneen, teemme tarjouksen. Tällä hetkellä meillä on kymmenen tallia mutta haluamme nostaa lukumäärää kahdella. Jos meillä on muutama vahva ehdokas, se voisi olla mahdollista, Todt toteaa ESPN:n mukaan.

Todt huomauttaa, että uuden tallin tuominen F1:siin ei välttämättä ole kovin yksinkertainen prosessi.

– Meidän pitää ensin tarkistaa uuden tallin pyyntö. Meidän pitää myös saada selkeä kuva ostajista. Jos ostaja on iso ja tunnettu valmistaja, prosessi on helpompi. Jos kyseessä on yksityinen ostaja, meidän täytyy olla varovaisempia.