Citroen ottaa Portugalin MM-ralliin mukaan neljännen auton. Sitä ajaa Khalid Al Qassimi. Kolme muuta kuljettajaa ovat Kris Meeke, Craig Breen ja Stephane Lefebvre.

Citroenin uumoiltiin olevan tällä kaudella todella vahva, mutta alkukausi on ollut paha pettymys. Auto on nopea, ja Meeke toki voitti Meksikossa, mutta on ollut erittäin ulosajoherkkä – keskeytyksiä on jo kolme. Breen on 33 pisteellään MM-sarjassa kolmikosta korkeimmalla, mutta vasta seitsemäntenä. Argentiinassa sekä Breen että Meeke keskeyttivät, joten kilpailu oli raju pettymys Citroenille. Lefebvre on ajanut ainoastaan Korsikan rallin.

– Korsikalla meillä oli mukana kolme autoa, nyt otamme uuden askeleen ja ajatamme neljää kuljettajaa Portugalissa. Mielestäni se on hieno saavutus meidän tekniseltä osastoltamme. Monista eri syistä tuloksemme eivät ole olleet odotettuja alkukaudesta. Nyt ohjeistamme kuljettajiamme, että pääasia on tuoda auto maaliin, tavoitteemme on olla kahden auton voimin viiden parhaan joukossa, sanoo tallipäällikkö Yves Matton Motorsport.comilla.