Suomalainen F1-legenda antoi karun arvion Mercedeksestä Yle Puheella: ”Heillä on vähän pakka sekaisin”

© Kuva: Getty Images

Yle Puheen järjestämässä urheiluillassa käsiteltiin keskiviikkona Formula 1 -sarjaa. Mukana oli muun muassa puhelimen välityksellä suomalainen F1-legenda Jyrki Järvilehto.

Järvilehto otti kantaa Valtteri Bottaksen tilanteeseen Mercedeksellä. Järvilehdon mukaan Bottas on joutunut kakkoskuskin rooliin, koska Ferrari on yllättänyt Mercedeksen.

– Mercedekselle tuli selkeästi yllätyksenä, että Ferrari on ollut noin vahva alkukauden kisoissa. Heillä on vähän pakka sekaisin ja he joutuvat tekemään aika paljon ratkaisuja, että pystyvät pitämään edes Lewis Hamiltonin siinä mukana, Järvilehto sanoi Ylen uutisen mukaan.

Bottas joutui Bahrainin GP:ssä päästämään tallimääräyksellä Hamilton ohitseen. Talli on joutunut tekemään kovia ratkaisuja maksimoidakseen tuloksen Ferraria ja Sebastian Vetteliä vastaan. Paine kasvaa Mercedes-leirissä Järvilehdon mukaan.

– Näkeehän sen, että Toto Wolff (Mercedeksen tallipäällikkö) lyö nyrkkiä pöytään. Kun tiimille lyödään painetta, he eivät ole ihan valmiita siihen. He eivät ole tottuneet siihen, että joku pystyy painostamaan niin paljon, Järvilehto analysoi.

Bottas on alkukauden aikana osoittanut, että pystyy vastaamaan Hamiltonin vauhtiin parhaimmillaan. Bahrainissa suomalaiskuski jo voitti Hamiltonin aika-ajoissa. Voitto tekisi Järvilehdon mukaan hyvää Bottakselle.

– Heti kun Valtteri voittaa ensimmäisen kisan, se solmu vähän aukeaa ja nähdään vielä parempi Valtteri.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!