Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen sekä liikemies Ari Lehtoranta tekivät todellisen suurteon viime viikonloppuna järjestetyssä Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan tanssiaisissa. Kaksikko lahjoitti syöpätutkimusta varten 40 000 euroa.

Häkkinen ja Lehtoranta kunnioittivat lahjoituksellaan viime syksynä edesmennyttä tohtori Aki Hintsaa. Lahjoituksen ansiosta tanssiaiset keräsivät kaikkiaan 80 000 euroa Syöpäsäätiölle.

– Suurkiitos Arille ja Mikalle heidän tuestaan suomalaiselle syöpätutkimukselle. Tämä on meille tärkeä lahjoitus näinä haastavina aikoina ja hieno esimerkki siitä, miten yksityiset ihmiset voivat merkittävällä tavalla auttaa. Tutkimukseen käytetty raha koituu loppujen lopuksi meidän kaikkien hyväksi, Juhlatoimikunnan puheenjohtaja Jaana Keho-Kosonen kiitti Syöpäsäätiön tiedotteessa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.