Valtteri Bottaksen päästäminen Mercedekselle oli Williamsille selkeä menetys. Vastalahjaksi maineikas brittitalli sai kuitenkin paljon hyödykkeitä, joista suomalaisten kiitollisuudentunne on vähäisin.

Lance Strollin kokemattomuus pakotti tallin repimään Felipe Massan eläkkeeltä takaisin, sillä nuoresta kanadalaisesta ei ole vielä tallin kannattelijaksi. Massa tuntee tallin ja sen toimintatavan, minkä lisäksi hän pystyy paikkaamaan kokemuksellaan vauhdillisia puutteitaan. Williams valitsi parhaimman kokonaispaketin suomalaisen tilalle.

Tallin kuljettajista on helppo tehdä pilkkaa, mutta se olisi laiskan fanin valinta.

Tallin kuljettajista on helppo tehdä pilkkaa, mutta se olisi laiskan fanin valinta. Stroll saattaa olla vielä raakile, mutta hänessä on potentiaalia. Massa on taas erinomainen vuoden kiinnitys talliin, vaikka vauhti ei miehen vahvuus enää olekaan.

Massan sijasta tärkein talliin liittynyt muutos on kuitenkin Paddy Lowen palaaminen takaisin vanhaan talliinsa. Lowe oli merkittävässä roolissa Mercedeksen menestystarinassa, ja hän osaa varmasti kehittää myös Williamsia oikeaan suuntaan tulevilla kausilla.

Bottas-siirrosta saadut rahat ovat tervetulleita yksityistallin budjettiin. Ja kun rahaa talliin kantaa myös isä-Stroll, on tallilla asiat tältä saralta katsottuna mukavasti mallillaan.

Williamsilla pelattiin tämän kauden suhteen riskittömästi, mutta se näyttäisi tällä hetkellä katsottuna olevan toimiva vaihtoehto. Jos tänä vuonna kaikki sujuu ilman myrskyjä, voi tallilla olla ensi kaudella muutama jokerikortti taskussaan.