Entinen McLarenin manageri ja neuvonantaja Jo Ramirez ei usko, että Fernando Alonson kärsivällisyys riittää loputtomiin.

Ramirez seurasi murhemielin McLarenin Barcelonan testejä ja kommentoi tuolloin, ettei usko, kaudesta tulevan kovin paljon parempi.

– Haluaisin olla nyt hiukkasen optimistisempi. Haluaisin ajatella, että ehkä he sittenkin pystyvät tekemään sen. Varmasti heillä tulee olemaan vaikeuksia ainakin kolmessa tai neljässä
ensimmäisessä kilpailussa. Mutta haluan uskoa, että he pystyvät korjaamaan ongelmansa ja ovat mukana taistelussa, Ramirez sanoo espanjalaiselle AS:lle.

Kun huomioi kahden viime kauden vaikeudet, on McLarenilla taatusti vaikeaa houkutella Fernando Alonso tekemään jatkosopimus, jos tämä kausi ei onnistu.

– Alonsolla on todella pitkä pinna, hän on järjettömän kärsivällinen ihminen. Totuus on, että hänen asenteensa on todella ihailtava. Mutta kyllä hänenkin kärsivällisyydellään raja on, jos asiat eivät muutu, jossakin vaiheessa tulee se hetki, kun hänellä menee hermot, Ramirez sanoi.