McLarenilla komean uran johtojoukoissa luonut Jo Ramirez on sivaltanut entisen työnantajansa nykytilaa kovin sanankääntein. Muun muassa Ayrton Sennan ja Mika Häkkisen mestaruuksissa tärkeää osaa näytellyt meksikolainen kokee tallin kadottaneen pallon nykytoiminnassaan.

McLarenin vauhti radalla on ollut luvattoman heikkoa jo useamman kauden ajan, minkä lisäksi tallin sisällä on riehunut lukuisia myrskyjä. Viimeisimpänä shokkina tallia vuosikymmeniä luotsannut Ron Dennis savustettiin pihalle tallin toiminnasta. NYt myös tallipäälliköksi palkattu Volkswagen-huippukaappaus Jost Capito on jättämässä tallin, vain parin kuukauden jälkeen. Myös vuosikausia tallin markkinointiosastoa johtanut Ekrem Sami on nostamassa kytkintä.

Ramirezin mielestä tallin tulisi löytää nyt sisäinen rauha.

– Valitettavasti McLaren on nyt herkässä tilassa, koska tallin sisällä harrastetaan liikaa politikointia. Capito on lähtemässä, koska hän ei jaksanut nykyistä tilannetta enää. Sami on puolestaan menettänyt asemaansa tallissa. McLarenilla on nyt moni asia huonosti, jo 15 vuotta elääkkeeltä McLarenia seurannut Ramirez valittelee motorsport.comille.

– Olen lounastanut muutaman McLaren-aikaisen ystävän kanssa, ja he kertovat olevansa surullisia, koska tallin sisällä ei ole enää samanlaista intohimoa kuin aiemmin.

Dennis on saanut johtamistavastaan paljon julkista kritiikkiäkin, mutta Ramirezin mukaan McLarenin suuruuden luoneelle britille löytyy yhä paljon kannatusta tallin sisältä.