© Kuva: Getty Images

Nico Rosberg haluaa kostaa viime vuoden USA:n GP:n

Nico Rosberg haluaa kirkastaa tilastojaan Austinista viime vuoden pettymyksen jälkeen. Viime vuonna saksalainen jäi kilpailussa toiseksi häviten tallikaverilleen, vaikka lähti matkaan paalupaikalta ja tykitti kilpailun nopeimman kierroksen.

Tällä kertaa Rosbergilla on kuitenkin 33 pisteen suuruinen yliote Lewis Hamiltoniin. Nyt Rosberg ei halua samaa kohtaloa kuin viime kaudella.

– Rata on mahtava ja siinä on todella haastavia osuuksia. Sen lisäksi myös ohittamiseen on muutama hyvä paikka. Viime vuonna kilpailu ei mennyt niin kuin halusin, joten nyt odotan paluuta sinne, jotta voin ajaa paremmin, Rosberg toteaa.

Rosberg muisti myös mainita viime vuoden kamalan sään.

– Toivottavasti sää on parempi kuin viime vuonna. Se oli aika hullua. Eniten toivon kuivuutta fanien takia, jotka viimeksi odottivat meitä sateesta huolimatta. Mielestäni he ansaitsevat kuivan viikonlopun ja hienon esityksen. Teemme parhaamme tarjotaksemme sen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!