IndyCar-sarjassa kisaava kanadalaiskuljettaja James Hinchcliffe on mukana parhaillaan käynnissä olevassa USA:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Jääkiekko on kanadalaisille kenties suomalaisiakin tärkeämpi asia, eikä myöskään Hinchcliffe halunnut jättää välistä eilistä World Cupin huippukamppailua Kanada-USA.

Vaahteralehtipaidat olivat ottelussa selvästi etevämpiä marssien lopulta voittoon lukemin 4-2. Hinchcliffen kisastudiokokemusta häiritsi hänen samanaikainen osallistumisensa tanssikilpailuun, mutta se ei estänyt häntä katsomasta jännittävää ottelua back stagella.

– En valehtele, katson ottelua back stagella tyyppien kanssa. Jostain syystä en tunne oloani tervetulleeksi, Hinchcliffe kirjoitti Twitterissä.

James Hinchcliffe

@Hinchtown
I won't lie, during commercial break I'm back stage with the guys checking in on the game. I'm feeling unwelcome.