Kevin Magnussenin kuntovalmentaja ja fysioterapeutti sanoo, että tanskalainen ajaa varmasti tulevana viikonloppuna Monzan GP:ssä. Magnussen ajoi Belgian GP:ssä hurjan näköisesti ulos radalta Eau Rouge-mutkassa ja törmäsi rengasvalliin yli 40 G:n voimalla. Renault-kuljettaja kiidätettiin sairaalaan tutkimuksiin.

– Hän tulee saamaan nyt paljon hoitoa, eikä vain yhteen paikkaan. Hänen koko kehonsa tarvitsee sitä, kertoi Magnussenin fysioterapeutti Thomas Jorgensen BT-lehdelle.

Magnussen sai kolarissa viillon nilkkaansa, mutta Jorgensenin mukaan 23-vuotiaan kaikki lihakset ja jänteet tulevat olemaan hellänä.

– Hän kävi eilen koko kehon täydellisessä tarkastuksessa, koska G-voimat olivat niin korkeat. Mistään ei kuitenkaan löytynyt sisäistä verenvuotoa, joten siltä osin voimme näyttää vihreää valoa. Myös hänen niskansa on kunnossa.

Jotta Magnussen voi ajaa Monzassa, on hänen vielä läpäistävä FIA:n lääkärien tarkastukset torstaina.

– Se riippuu ihan Kevinistä miten hän asiaan suhtautuu, mutta hän tulee ajamaan Monzassa. Tunnen hänet tarpeeksi hyvin sanoakseni sen. Hän ottaan tämän viikon rauhallisesti ja siirtyy eteenpäin, Jorgensen jatkoi.