Renaultin kausi F1-sarjassa on ollut nihkeä pistesaldon ollessa vaatimaton. Talli hakee nousua päivittämällä autoaan. Uusia osia nähdäänkin jo tänä viikonloppuna Espanjassa.

– Kisaan meillä on päivitetty takasiipi ja samoin joitain päivityksiä etusiipeen, Nick Chester, Renaultin runko-osaston tekninen johtaja, kommentoi NBC Sportsin mukaan.

– Testeihin meillä on iso kasa osia kokeiltavaksi: uusi jousitus, lisää aerodynamiikkapäivityksiä eri puolille autoa, joitain muutoksia jäähdytysjärjestelmään ja uudenmallinen voimalähde, joten meillä tulee olemaan kiireiset kaksi päivää, hän jatkaa.

Toinen kuljettajista, Jolyon Palmer, sai uuden pohjalevyn viime kisaan, Venäjän GP:hen. Tämän viikonlopun Espanjan GP:hen hän saa uuden rungon.

– Jolyon oli paljon tyytyväisempi autoonsa Sotshissa, ja se näkyi vahvempana suorituskykynä. Osana pyrkimyksiämme saada hänen autonsa toimimaan paremmin, vaihdoimme siihen pohjalevyn, mikkä on todella tärkeä vaikutus auton aerodynamiikkaan. Se näyttyää toimineen kuten halusimme. Espanjassa Jolyon ajaa uudella rungolla- R.S. 16-03:lla, jolla ajoimme kuvauspäivänämme aiemmin tällä viikolla, Chester sanoo.