Rallikuljettajat pyrkivät voittamaan jokaisen mahdollisen sekunnin kymmenyksen puolelleen. Asfalttiralleissa kuljettajilla on tapana ”leikata” rajusti mutkissa ulos varsinaiselta tieltä. Lyhyempi matka tarkoittaa yleensä ajan paranemista, mutta joskus erilaiselle pinnoitteelle ajaminen voi osoittautua ratkaisevaksi erheeksi.

Citroenin WRC-kuljettaja Stephane Lefebvrenin Monte Carlo -ralli oli hyvin lähellä loppua tänään perjantaina. Liika leikkaaminen asfaltin ulkopuolelle heitti auton hallitsematttomaan luisuun, mutta nuori ranskalainen sai kuin ihmeen kaupalla autonsa takaisin hallintaansa. Oliko kyseessä osoitus uuden ranskalaisen lupauksen taidoista, vai oliko matkassa sittenkin vain tuuria?

Katso video läheltä piti -tilanteesta alta tai tästä.

RemMcRae

@Remmcrae
@SLefebvreRallye at #RallyeMonteCarlo #WRC Es St Michel en Beaumont,
C'était moins une!!😨😨😨💪💪👏👏