Viime vuonna Lotuksen testikuskina toiminut ja useissa perjantaiharjoituksissa ajanut Jolyon Palmer nousee Renaultin ostaman tiimin kisakuljettajaksi tulevalla kaudella. Renaultin ratatoimintojen johtaja Alan Permane toivoo kuskinsa esittävän aiempaa rohkeampia otteita radalla.

– Jolyonilla ei ollut liikaa mahdollisuuksia loistaa viime kaudella. Hän oli hyvin epäonninen sään kanssa ja menetti monia harjoituksia sen takia. Hän suoriutui kuitenkin hyvin, mutta haluaisin hänen tekevän vielä enemmän, hän oli viime kaudella hieman varovainen, Permane kommentoi Autosportille.

Hän kuitenkin peräänkuuluttaa, että hänellä on täysi luotto kauden 2014 GP2-mestarin otteisiin.

– Kaikkinensa minulla ei ole kuitenkaan mitään epäselvyyttä hänen kyvyistään ja pelkästään puhumalla hänen kanssaan voi huomata, että hän on fiksu kaveri, Permane toteaa.

– Yleensä he, jotka ovat fiksuja ja osaavat ajaa, voittavat kisoja ja mestaruuksia. Harvemmin kukaan vähemmän älykäs tai tyhmä voittaa, koska pelkän nopean ajamisen lisäksi pitää osata ajatella kaikkea muutakin. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Jolyon kuuluisi ensimmäiseen kategoriaan, Renault-pomo jatkaa.