Williams lähti viime kauteen suurin odotuksin, mutta se ei pystynyt kunnolla haastamaan Mercedestä eikä Ferraria. Valtteri Bottas kuitenkin uskoo, että ensi kaudella nähdään kilpailukykyisempi Williams.

Kaudella 2014 Williams oli toiseksi nopein talli, mutta viime kaudella Ferrari kiilasi ohi eikä pystynyt tosissaan haastamaan kärkikaksikkoa. Bottas katsoo kuitenkin luottavaisena tulevaan vuoteen.

– Heidän haastamisensa on mahdollista, mutta olen aina sanonut sen olevan hyvin vaikeaa. Kilpailu on kovaa tällä hetkellä eivätkä säännöt ole muuttumassa hirveästi ensi kaudeksi. Mercedeksellä ja Ferrarilla on aika hyvät perustat autoissaan, vaikka se kehitysprosessi, mutta se on hankalaa.

Mercedeksen ja Ferrarin etumatkasta huolimatta Bottas on luottavainen, että Williams pystyy kuromaan eroa umpeen.

– Pystymme hirveän paljon parempaan kuin mitä meiltä nähtiin tänä vuonna. Jos kaikki työ ensi kauden autoon palkitsee, niin olemme varmasti paljon lähempänä ja meillä on mahdollisuudet voittaa kilpailuja.

Bottaksen mukaan Williamsilla on paljon töitä edessään saavuttaakseen kilpakumppaninsa.

– Tässä talvessa on kyse luottamuksesta ja siitä pystymmekö tekemään autosta nopeamman vai ja ei sekä meidän täytyy korjata joitain asioita tiimissä, kuten esimerkiksi varikkopysäkit ja sellaisia asioita, Bottas tähdentää.

– Meidän täytyy pystyä tekemään asioita paremmin ja teemme täysillä sen eteen töitä, että meillä olisi parempi kausi ensi vuonna, Bottas toteaa Autosportin haastattelussa.