Pari vuotta sitten hollantilainen Robin Frijns oli nuorten kuljettajien halutuinta kauppatavaraa. Formula E -sarjassa tällä kaudella ajavaa hollantilaista pidetään yhtenä parhaista kuljettajista, joka ei ole koskaan saanut näytönpaikkaa F1-sarjassa.

Junioriluokissa mestaruudesta toiseen kulkenut Frijns pääsi jopa testaamaan Red Bullin F1-autoa vuonna 2012, mutta Red Bull ei koskaan ottanut häntä mukaan junioriohjelmaansa.

Frijnsin ympärille syntyi pieni kohu, kun miehen väitettiin todenneen Red Bullin kohtelevan juniorikuljettajiaan ”kuin koiria”.

Frijns kiistää kuitenkin motorsport.comin haastattelussa koskaan sanoneensa noin. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa, vaikuttiko laajasti uutisoitu kommentti hänen uraansa.

– Eihän sitä koskaan tiedä, koska en voi tietää vaihtoehtoisesta historiasta. Kaikki kuitenkin uskovat siihen, koska se on painettu lehteen. Minulta kysytään edelleen tuosta kommentista, Frijns toteaa.

Frijns on päässyt F1-auton makuun testaamalla Caterhamilla ja Sauberilla, mutta hänen F1-unelmansa ei ole, ainakaan vielä, toteutunut siitä yksinkertaisesta syystä, ettei yksikään F1-talli ole kysynyt hänen ajohalukkuudestaan.

– En ole vain koskaan saanut edes tilaisuutta. Tiedä sitten, mistä se johtuu.