F1-sarjassa kausien 1978 ja 1983 välisenä aikana kaikkiaan 34 GP-startissa esiintynyt Theodore-talli selvittelee mahdollisuuttaan palata takaisin F1-sarjaan.

Tallin perustajan Teddy Yipin poika Teddy Yip junior johtaa nykyään GP2-luokassa operoivaa Status Grand Prix -tallia. Talli on myös niittänyt menestystä legendaarissa Macaon Formula 3 -kilpailussa.

Status GP:n johtohahmo David Kennedy myöntää tallin miettivän mahdollisuuksia F1-sarjaan hyppäämiseen, mutta tie on vielä pitkä.

– Jos sopiva tilaisuus löytyy, meidän täytyy miettiä tarjousta. Mutta F1 on hyvin epävarmassa tilanteessa tällä hetkellä, Kennedy toteaa Autosportille.

Indonesialaissyntyinen Teddy Yip loi aikoinaan omaisuuden kauko-idän markkinoilla. Theodore-talli on edelleen vahva vaikuttaja Aasian moottoriurheilukulttuurissa.

Theodorella on oma paikkansa myös suomalaisessa F1-historiassa. Keke Rosberg aloitti F1-uransa tallissa kaudella 1978. Rosberg ajoi sensaatiomaiseen voittoon F1-sarjaan kuulumattomassa Silverstonen osakilpailussa. F1-sarjassa menestys oli kuitenkin surkeaa.