McLaren Hondan espanjalaistähti Fernando Alonso ei antanut heikon sijoituksensa vapaissa harjoituksissa pilata tunnelmaa Malesian varikolla.

Alonso piti molemmissa sessioissa tallikaveriaan Jenson Buttonia vauhdikkaampaa menoa. Hän olikin päiväänsä erittäin tyytyväinen.

– Tuntuu hyvältä olla takaisin, nautin ajamisesta todella paljon. Ehken ole aivan sataprosenttisessa kunnossa parin viikon sohvallamakoilun ja ajamattomuuden vuoksi, mutta olen tarpeeksi tikissä nauttiakseni, Alonso kertoi sarjan verkkosivuilla.

– Tänään tuntui aivan kuin olisi ollut toinen testipäivä minulle. Minulla oli talvitesteissä vain yksi ongelmavapaa päivä, ja nyt sain toisen sellaisen. Emme kohdanneet yhtään ongelmaa, ja se on tärkeä askel.

Alonso kertoo tallinsa keskittyvän parantamaan aerodynamiikkaa sekä ymmärtämään paremmin voimanlähdettään. Autosta opitaan koko ajan jotain uutta.

– Auto tuntuu johdonmukaiselta ja helpolta ajaa, ja se antaa minulle tarpeeksi luottamusta puskea täysillä. Meillä oli hieman ongelmia jarrutusten kanssa, mutta kaiken pitäisi olla kunnossa huomenna, Alonso intoili.