Vuosi 2013 lähestyy ruutulippua, ja on aika muistella hieman menneitä. Käymme vuoden loppuun asti kerran päivässä läpi menneen vuoden puhuttaneimpia uutisiamme. Kuukausi kerrallaan, joka päivä klo 15.

Maaliskuussa suurin uutinen oli tietenkin Kimi Räikkösen yhdeksi uransa helpoimmista kuvaama voitto kauden avauskilpailussa Australiassa, mikä nosti hänet suoraan mestaruusspekulaatioihin ja inspiroi kritiikitöntä ylistystä.

Williamsin vahvaksi uskomaansa autoa ajamaan päässeen Valtteri Bottaksen niskaan puolestaan asetettiin hurjia odotuksia kauden alla. Tallipäällikkö Sir Frank Williams vertasi häntä epäsuorasti Ayrton Sennaan. Unelmatulokaskausi jäi kuitenkin unelmaksi auton synkän todellisuuden paljastuttua Australiassa.

Korkeat odotukset oli ladattu myös uuden McLaren MP4-28:n harteille. Jenson Buttonin McLaren-uransa parhaaksi uskoma auto osoittautui kuitenkin Australiassa huolestuttavan hitaaksi.

Monien mielestä sen sijaan koko kautta määritellyt hetki oli Malesian GP:ssä koettu Multi21-ohitusskandaali. Red Bullin Sebastian Vettel ohitti kisan lopussa johdossa olleen Mark Webberin, joka oli aiemmin laskenut moottorinsa kierroslukuja tallin lupauksella, että hän saisi ajaa maaliin voittajana.

2.3: Suomalaiskuljettajan lahjakkuus hämmästyttää – ”Laskeutunut taivaasta ajaakseen kilpaa”

15.3: McLaren-pomo ei kierrellyt: ”Meidän on oltava huolissamme”

16.3: Bottaksen tallikaveri purki pettymystään – ”Auto on ajokelvoton”

17.3: Kimi Räikkösen voitonjuhlat – katso kuvat Melbournesta!

17.3: Red Bull -pomo ällistyi – Räikkönen kellotti nopeimman kierroksen ikivanhoilla renkailla

24.3: Mark Webber raivoissaan podiumilla – ”Vettel teki oman päätöksensä”

24.3: Sebastian Vettel pyyteli vuolaasti anteeksi – ”Tein ison virheen tänään”

25.3: Ex-kuski vaatii kovaa rangaistusta Vettelille – ”Ainoa johtopäätökseni on kilpailukielto”

27.3: Bernie Ecclestone otti kantaa Vettel-skandaaliin – ”Tekisin saman kuin Kimi Räikkönen”

29.3: Kimi Räikkösen voiton uskomaton salaisuus paljastui – ”Se on totisesti jotakin!”