Mark Webber raivoissaan podiumilla – ”Vettel teki oman päätöksensä”

© Kuva: Getty Images

Toiseksi Malesian GP:ssä ajanut Mark Webber oli raivoissaan palkintokorokkeella. Aussi johti kisaa pitkään, kunnes tallikaveri Sebastian Vettel ohitti hänet ja vei voiton.

Vettelin tekemä ohitus ei saa kiitosta Webberiltä, joka sanoo Vettelin toimineen vastoin sovittuja sääntöjä.

– Ensimmäinen osa kisaa sujui erittäin hyvin meille. Olosuhteet alussa olivat vaikeat ja käytössä olivat välikelin renkaat, mutta meillä oli oikea strategia ja vaihdoimme kuivan kelin renkaisiin onnistuneesti.

– Sitten hallitsin vain kisaa. Viimeisten pysähdysten jälkeen talli sanoi, että kisa on ohi ja me vähensimme moottoritehoa. Seb teki kuitenkin oman päätöksensä ja häntä tullaan suojelemaan kuten tavallista. Minä vähensin moottoritehoa ja kuten tiedetään, hän on nopea polkija.