Mercedeksen tallipäällikkö Ross Brawn on salamyhkäisesti kertonut Mercedeksen varanneen kauden toiselle puoliskolle muutaman tempun hihanvarteensa. Ensimmäisen puoliskon talli lopetti hienoissa tunnelmissa ja lähtee kesätauolle mukanaan kolme voittoa viidestä viimeisimmästä kilpailusta. Mercedes on menestynyt hyvin koko kauden ajan muutamista teknisistä ongelmista huolimatta. Tallin viimeisimpänä saavutuksena huomiota keräsi Lewis Hamiltonin Unkarin GP-voitto uusilla Pirelleillä.

Ross Brawn kertoo olevansa ylpeä tiiminsä ahkeroinnista, mutta toivoo tehtaalla kehitteillä olevien muutosten nostavan Mercedeksen menestyksen vielä uudelle tasolle.

– Seuraavia kilpailuja varten kokeillaan joitakin parannuksia, jotka toivottavasti voivat antaa meille sen ylimääräisen sysäyksen kauden toiselle puolikkaalle, Brawn kertoo tallin YouTube-kanavalla.

– Nyt on tärkeää pitää yllä tasapainoa menestyksen jatkamisen ja vuoden 2014 haastavien uudistusten välillä.